/ Община Враца
Община Враца е домакин на регионалното състезание за млади предприемачи по програмата „Учебна компания“. Форумът бе открит от заместник-кмета Петя Долапчиева.

Млади преприемачи Враца

„Скъпи участници, по време на състезанието ще имате възможност, в конкурентна среда, да демонстрирате своите умения по продажби и маркетинг, като същевременно ще защитите идеята си пред журито. Инициативата предоставя шанс за реализиране на съвместни проекти. Пожелавам успех на участващите екипи“, каза Петя Долапчиева.   

Млади преприемачи Враца

Програмният директор на „Джуниър Ачийвмънт“ - Вера Петканчин заяви, че във Враца се провежда най-голямото регионално състезание, в което участват 26 отбора на ученици от областта. „Общината е домакин на един от четирите регионални форума, които провеждаме във Варна, Бургас и Перник, като тук броят на участниците е най-голям.

Враца реализира проекти за над 26 милиона лева

Вярвам, че всеки от вас ще покаже постигнатото през годината, а журито ще излъчи осемте най-добри компании, които ще вземат участие в Националния кръг на инициативата“ – допълни Петканчин.

Млади преприемачи Враца

Форумът ще продължи с интервюта с учебните компании и представяне на проектите им пред 5-членно жури, като в края на деня ще бъдат селектирани финалистите в регионалния кръг, които ще се съревновават с млади предприемачи от цялата страна на 9 и 10 юни в София.