Калин Каменов печели втори мандат като кмет
Враца е един от градовете, където има избран кмет на първи тур, съобщава NOVA. Калин Каменов от ГЕРБ печели с 72.82%, втори остана Момчил Младенов, който получи 14.10%.

В шест от десет общини в област Враца има избран кмет на първи тур

„Приоритетите ми остават същите, каквито и преди 4 години - инвестиции, инфраструктура, образование. С подкрепата на правителството и на моя екип успяхме да направим много за града. Само за последните няколко години бяха асфалтирани голям брой улици, ремонтирахме училища и детски градини.

Привлякохме ключови инвеститори, които ще разкрият над 2500 работни места през следващата година. Интересът към града е голям”, заяви в ефира на „Плюс-минус. Коментарът след новините” кметът на Враца Калин Каменов.

Калин Каменов печели втори мандат като кмет на община Враца при обработени 70% от протоколите

Той допълни, че от няколко дни във Враца се движи и нов градски транспорт. „Очаква се догодина в града да има изцяло екологичен транспорт - нови електробуси и тролейбуси. Това ще допринесе за по-чист въздух”, поясни Каменов. По думите му, една от целите му е да върне хората, които са напуснали града.

Той допълни, че високият резултат и победата му е голяма отговорност. „Аз и моите колеги трябва да работим още по-сериозно, за да оправдаем доверието на хората”, завърши Каменов.
nova.bg