Полиция - проверки
Полиция - проверки / Дарик Враца
Неправоспособни водачи и нерегистрирани автомобили са засечени от служители на полицията през последното денонощие във врачанско.
 В гр. Мездра е спрян за проверка лек автомобил „Нисан”, управляван от Д.Р./27г./ от село Бъркачево. Установено е, че водачът не притежава шофьорска книжка, тъй като му е била отнета
 
В село Гложене е спрян за проверка лек автомобил „Мазда“ управляван от Т.К./26г./ от гр. Козлодуй. И този водач се оказал неправоспособен, тъй като управлявал МПС в едногодишен срок на наложено му наказателно постановление.
Пак в с. Гложене е спрян за проверка мотопед управляван от лицето Ц.В./19г./ от гр. Мизия. Установено е, че водачът е неправоспособен, а мотопедът -  не регистриран.

В с. Търнава  е спрян за проверка мотоциклет управляван от лицето Д.Д./18г./ от същото село. Установено  е, че водачът е неправоспособен,  а мотоциклетът не е регистриран.
 
Снощи, в 23.15ч. в с.Крушовица, по време на специализирана полицейска операция е спрян за проверка   лек автомобил „БМВ” собственост и управляван от Д.Т./44г./ от гр.София. Пробата за алкохол излязла положителна - 1,64 промила.
Регистрационните табели на автомобила са свалени.
По случаите са образувани бързи или незабавни производства.