съд белезници Темида
съд белезници Темида / ThinkStock/Getty Images
С обвинителен акт на Районна прокуратура-Враца е предаден на съд, мъж на 59 години за извършено от него престъпление. Обвиняемият живеел с майка си в Враца. Той често посещавал къщата на живеещото в съседство семейство с три деца. Поддържал добри отношения както с родителите, така и с децата.

Двама тийнейджъри от Разградско на съд за блудство с 12-годишна

Вечерта на 01 септември 2018 г., мъжът отново гостувал на съседите си. По някое време майката заспала с едното от децата. Другите две - десетгодишно момиче и единадесетгодишно момче, играели на карти в другата стая, като поканили и обвиняемия, който се присъединил към тях.

Ефективни наказания за двама подсъдими, обвинени за блудство спрямо малолетно момиче

След известно време момчето се отказало да играе и заспало в леглото си. Момичето казало на обвиняемия, че ще го изпрати, но той я хванал за ръката и я придърпал към себе си. Без да говори, мъжът извършил блудствени действия без съвкупление с малолетното момиче. Тя се уплашила и разтреперила, като не посмяла да извика майка си.

В същото време жената се събудила, отишла в стаята на децата и станала свидетел на случващото се там. Тя веднага се развикала, а мъжът само казал няколко пъти, че „нищо не е направил“. За случая веднага бил подаден сигнал на тел. 112, а той задържан от пристигналия на място полицейски екип. Предстои делото срещу обвиняемия да продължи в съда.
Апелативна прокуратура София