Откриха домашна ракия, продавана в магазин и 156 плика с нарязан тютюн
54 литра домашна ракия откриха служители на полицията в Козлодуй при проверка на магазин за хранителни стоки. Нередовната акцизна стока е намерена в жилищна сграда, до търговския обект. Собственикът не представил документ за платен акциз. За проверката е уведомена Митница-Лом.

Видински полицаи със спецакция срещу незаконния алкохол и тютюн

На улица в Мездра, по време на специализирана е извършена проверка на личен багаж на жител на село Моравица. Намерени  и иззети са 30 плика, съдържащи ситно нарязан тютюн, без български акцизен бандерол.

Иззеха алкохол без бандерол

Съставен е акт по Закана за акцизите и данъчните складове. В село Моравица, при проверка на жител на село Буковлък, област Плевен, са намерени  и иззети  15 плика, съдържащи ситно нарязан тютюн без български акцизен бандерол.

Съставен е акт по Закона за акцизите  и данъчните складове. В село Моравица е извършена проверка и на друго лице от село Буковлък, в което е намерен чувал съдържащ 111 плика, съдържащи ситно нарязан тютюн, без български акцизен бандерол. Съставен е акт по Закона за акцизите и данъчните складове.

Нови открити количества тютюн и цигари без бандерол

При извършена проверка в частен дом в Бяла Слатина, полицейските служители са намерили и иззели 31 кутии  с цигари, без български акцизен бандерол.

При проверка в частен дом в село Хайреден, полицейските служители са намерили и иззели ситно нарязан тютюн, без български акцизен бандерол. Съставен е акт по Закона за акцизите  и данъчните складове.

Намериха над 7 кг незаконен тютюн

По време на специализирана операция  за противодействие на търговската дейност с акцизни стоки без български бандерол, служители на полицията в Оряхово са извършили проверка в частен дом в село Остров. Намерен и иззет е ситно нарязан тютюн, без български акцизен бандерол.
ОД на МВР Враца