Лидер и Новото време подариха на врачани концерт
Лидер и Новото време подариха на врачани концерт / netinfo

Политическа партия ЛИДЕР и Новото време откриват днес във Враца с голям концерт  предизборната си кампания. Тази вечер на централния площад ще пеят Миро, Аксиния, Мишо Шамара и Софи Маринова.

"В ЛИДЕР членуват работещи хора, мениджъри, които направиха партията, не за да влязат в политиката, за да имат бизнес. Това са хора, които вече имаха бизнес, искаха да го защитят, да направят България работеща, да останат да се трудят тук, в България да останат и техните деца." обяви областният координатор и водач на листата Златка Карамелска и допълни "Ние имаме управленска програма, която не би се реализира само в един управленски мандата, платформата ни е преди всичко икономическа.

Втори в листата е Симеон Симеонов - ръководител направление "Икономика и финанси" в "Атоменергоремонт", трети е Стоян Тодоров - бизнесмен, собственик на "Стал 20" Роман, четвърти - Димитър Попов - зам.кмет на Козлодуй, Валя Кръстева - член на политическото ръководство на Новото време и съсобственик на Информационна агенция, Емил Петров - съсобственик на Информационна агенция, Галина Ангелова - ЦДГ "Дъга" Враца,

Методи Методиев - "Топлофикация" Враца, Пламен Димитров - работи в АЕЦ "Козлодуй" и учи в СУ, Милен Кунчев - земеделски производител, Даринка Калчева - старши рентгенов лаборант в Бяла Слатина. Мажоритарен кандидат и дванадесети в листата е Кремен Георгиев - зам.изп.директор на "Топлофикация" Враца.

Мотото на кампанията е "Подкрепи промяната! Стани един от нас!".