/ Община Видин
Кметът на Видин Огнян Ценков връчи почетен плакет на ученичката от езиковата гимназия в града Ивана Виткова. Момичето е част от екипа на Общинския младежки съвет за превенция на зависимости и представи България на Световен младежки форум във Виена през март.

Огнян Ценков инспектира новоасфалтирани улици и междублокови пространства

Тя изнесе доклад на тема „Превенция на зависимостите и обменяне на добри практики в сферата на борбата с наркотиците и различните пристрастявания“ и показа отлична подготовка. Това бе и поводът за срещата с кмета на Община Видин Огнян Ценков.

Той връчи на възпитаничката на Гимназията с преподаване на чужди езици „Йордан Радичков“ почетен плакет за успешното й участие в престижния форум.

Посещението при кмета на Видин.
Община Видин

Ценков поздрави Ивана за активната й гражданска позиция и за усилията в борбата за по-добро бъдеще на младите хора. „Пожелавам ти да сбъднеш всички свои мечти, да осъществиш всяка цел, която си поставяш, да не спираш пред трудностите, защото те правят човека победител“, каза видинският кмет. Ивана благодари за високото отличие и сподели впечатленията си от форума в австрийската столица.

На срещата присъстваха председателят на Общинския съвет по наркотични вещества Красимира Елисеева, както и много съученици на Ивана и нейни съмишленици от екипа на Общинския младежки съвет.