Децата на Враца празнуваха

/ Община Враца
Стотици възпитаници на детските градини във Враца взеха участие в традиционния общински празник „Децата на Враца празнуват“. Събитието се проведе на откритите сцени на площад „Македония“ и в парк „Дъбника“.

Пъстро шествие, 25-метров трибагреник и откриване на паметник-чешма за 24 май във Враца

„Искам да поздравя децата за празника, а родителите и учителите - за добрата организация. Пожелавам ви да сте здрави и усмихнати“, каза в приветствието си кметът Калин Каменов и съобщи, че за поредна година, от 28 май до 02 юни, Община Враца организира Детски панаир, където децата могат да се забавляват заедно със своите родители.

Празникът бе открит с изпълнение на мажоретен състав, което предизвика бурни аплодисменти. Програмата продължи с много песни, танци и колоритност. В края на тържеството, Калин Каменов връчи грамоти и подаръци на участниците.

Участници в празника.
Община Враца

Събитието „Децата на Враца празнуват“ се проведе и на сцената на площад „Македония“ и бе открито от заместник-кмета Петя Долапчиева. Малките таланти от детските градини впечатлиха всички с артистичност и разнообразна програма.

За своите изпълнения те получиха много подаръци от заместник-кмета, а в края на празника в небето над Враца полетяха цветни балони.