Турнирът на В групите ще се проведе в курорта Албена
Турнирът на В групите ще се проведе в курорта Албена / netinfo
Курортът Албена ще бъде домакин на тазгодишния турнир на сборните отбори на четирите “В” аматьорски футболни групи. Надпреварата ще се проведе от 23 до 27 април, съобщи председателя на Зоналния съвет на БФС във В. Търново Георги Велинов. Полуфиналните мачове са на 24 април, когато по жребии от 15 часа един срещу друг застават сборните отбори на Югоизточната и Североизточната групи, а от 17 часа тези на Югозападната и Северозападната. На 26 април от 15 часа е срещата за 3- 4 място, а от 17 ч. е финала. Заради турнира няма да има прекъсване в шампионата на Трета дивизия, независимо че ангажираните футболисти ще изиграят по четири мача в рамките на седмица.
Междувременно Дисциплинарната комисия към Зоналния съвет обяви наказаните футболисти, след втория пролетен кръг на първенството в Северозападната “В” група. С лишаване от състезателни права за 1 среща са санкционирани: Аврам Аврамов “Локомотив” /Г. Оряховица/, Георги Дянков “Павликени”, Генади Петров “Мария Луиза” /Лом/, Калоян Цветанов “Бдин” /Видин/, Веселин Митев “Ситомир” /Никопол/ и Георги Богданов “Миньор” /Драганица/. Емил Георгиев от “Янтра” /Габрово/ ще пропусне принудително два мача.
Днес от 15 часа на Градския стадион в Павликени ще се играе полуфиналната среща за купата на Аматьорската футболна лига между отборите на “Янтра” /Габрово/ и “Бенковски” /Бяла/, съобщиха още от Зоналния съвет.