Darik Web представи 18 правила за маркетинг и туристическо предлагане в интернет
Darik Web представи 18 правила за маркетинг и туристическо предлагане в интернет / DarikNews.bg
Darik Web представи 18 правила за маркетинг и туристическо предлагане
52620
Darik Web представи 18 правила за маркетинг и туристическо предлагане
  • Darik Web представи 18 правила за маркетинг и туристическо предлагане

18 правила за маркетинг и туристическо предлагане в интернет представи Darik Web пред хотелиери и представители на общини във Велико Търново. Презентацията "Мислите, че сте добре в нета? Помислете пак" бе част от международното изложение "Културен туризъм".

300 милиона пътници всяка година си резервират почивката онлайн. Над 95% от пътуващите използват интернет преди да си изберат дестинация. Според Христо Христов, основател на Darik Web, има няколко много важни стъпки за повишаване на продажбите в интернет. Част от тях са платена реклама на клик, имейл маркетинг, интересен дизай на сайта, активно използване на възможностите на Гугъл аналитикс и социалните мрежи. Тези удобни начини носят бърза възвращаемост, стига да умеете да ги управлявате добре, посочи Христо Христов.

Чуйте го в звуковия файл.

Интернет потребителят е глезен, той иска вие да му отправите специално предложение и да го съблазните с подходяща цена, коментира още основателят на Darik Web. Той цитира и данни, според които все повече нараства използването на мобилни устройства за резервации в интернет. 6% от всички онлайн резервации в Съединените щати вече се правят по този начин, допълни Христов.