Свилен Иванов
Свилен Иванов / Национална лига футзал
Отборът на "МАГ", който продължава да не познава вкуса на загубата в Националната лига футзал "Развитие КДА", ще срещне в неделя съгражданите си от "Локомотив".  Момчетата на Свилен Иванов, които са на второ място във временното класиране в лигата с еднакъв брой точки с лидера УНСС, но с по-лоша голова разлика, ще търсят с всички сили победата в неделя, за да останат в челото на класирането.

"Очаквам труден мач срещу "Локомотив" Варна. За мачовете им в Русе не пътува нито един състезател от основната им петица, така че резултатите на "Локомотив" срещу ФК "Бъзън" и ФК "Русе" не отговарят на потенциала на отбора. Сега се очаква да са в пълен състав, което ще направи мача помежду ни оспорван и интересен", коментира мениджърът на ХК "МАГ" Свилен Иванов.

"Техните състезатели играят във "В" група и физически, и като индивидуални качества са на добро ниво, което предполага мач в добро темпо. Играчите ни са с повече мачове във футзал, което накланя везните в полза на нашия  отбор", завърши Иванов.
Мачът от 6-ия кръг на лигата между "МАГ" и "Локомотив" Вн ще се играе в зала "Владислав" в комплекс "Черно море" в неделя  от 10:00 часа.