Четирима варненци в националното ръководство на БАСТА
Четирима варненци в националното ръководство на БАСТА / БГНЕС

Четирима от варненските делегати на учредителното събрание на Политическа партия БАСТА бяха избрани в  националното ръководство на новата формация. Павел Димитров, който е бивш народен представител и областен координатор на ГЕРБ – Варна, е част от състава на Съвета на ветераните. Той е адвокат с дългогодишна практика в сферата на наказателното право. Бил е член на първия и втория Висш съдебен съвет, избран от квотата на следователите.

Марина Карапетян, която е общински съветник, влезе в Управителния съвет на БАСТА. Тя е икономист по образование и работи в сферата на морския транспорт. В Контролния съвет на новоучредената партия бе избран Светослав Трайков, който доскоро отговаряше за протокола в ГЕРБ – Варна. Трайков е завършил английска филология и в момента следва бизнес администрация. Работил е и като WEB анализатор и IT маркетинг специалист.

Людмил Георгиев, също делегат от Варна, вече е част от състава на Комисията по етика. Той е завършил психология и в момента следва реклама и връзки с обществеността в управлението на бизнеса.