В Берое съжаляват за изпуснати точки
В Берое съжаляват за изпуснати точки / beroe.bg

Треньорите и играчите на Берое изказаха съжаление за изпуснатите две точки в двубоя с ЦСКА, игран късно снощи. Срещата бе от втория кръг на А група и завърши 1:1. Попадението за Берое отбеляза Венци Христов, за ЦСКА се разписа Григор Долапчиев.

„С оглед на головите възможности ние трябва да съжаляваме повече от ЦСКА. Мисля, че бяхме по-добрия отбор. Нямаме претенции към съдията. И да имаме ги показваме край терена. Иван Караджов няма никаква вина за гола, който ни отбелязаха.

Това е един щастлив... трудно е да се каже и удар към вратата. Рядко влизат такива положения, но затова пък когато станат са много красиви. Има голям късмет момчето. Едва ли е мислил, че точно така ще уцели топката. Има го това в спорта. Просто сега може би повече съжаляваме за този гол", коментира треньорът на Берое Петър Хубчев.

„Надиграхме отбора на ЦСКА. Трябваше да победим. Един хубав гол за тях и нямаше време да отговорим и да победим", заяви защитникът Иво Иванов.

„Това го има във футбола. Продължаваме напред. Трябва повече да съжаляваме за двете точки. Мисля, че надиграхме ЦСКА в крайна сметка и загубихме две точки", допълни Пламен Крумов.

„Допускаха се грешки на терена, но не сбъркахме. ЦСКА ни изравниха без положение и с един невероятен гол. Такива във футбола са рядкост по принцип", сподели голмайсторът Венци Христов.