Отварят офертите по проекта за ремонт на Дома на инвалида
Отварят офертите по проекта за ремонт на Дома на инвалида / DarikNews.bg, Гергана Пейчева

Офертите на фирмите, които участват в открития конкурс за обществената поръчка по проекта за ремонт на Дома на инвалида, ще бъдат публично отворени.

Председател на комисията по избора е началникът на отдел „Инвестиции и управление на проекти" инж. Милена Димитрова. В състава на комисията са включени Любомир Пеев - Директор на Дирекция „Правни дейности", Соня Николова - ст. юристконсулт, Мария Бобева - ст. счетоводител, инж. Велчо Велев - представител на КС Стара Загора, Хайрабет Агоп Донесян - зав. адм. служба в ДВФУ и общинските съветници инж. Георги Георгиев, арх. Иван Иванов и Кристиян Петков.

Офертите на фирмите по проект "Дом за възрастни с физически увреждания с отделение за рехабилитация, гр. Стара Загора - I част - подмяна на дограма" ще бъдат отворени от 14 часа в зала 2 на общината.

Договорът с изпълнителя трябва да бъде сключен на 13 септември, а ремонтните дейности да завършат на 5 декември. Обектът се финансира по Проект „Красива България" за 528 785 лв. Община Стара Загора участва с финансов принос от 128 812 лева.

Сумата от половин милон лева е за подмяна на дограмата по фасадата на сградата, входните врати на стаите на домуващите, вратите на санитарните помещения, довършване на оповестителната инсталация, боядисване на част от коридорите.

В средата на месец юли кметът проф.Светлин Танчев подписа споразумението с Министерството на труда и социалната политика по Проект „Красива България" за ремонт на Дома на инвалида.