Обраха пощенски клон и здравна служба по празниците
Обраха пощенски клон и здравна служба по празниците / Dariknews.bg, архив

Пощенският клон на село Осетеново и здравната служба на село Самуилово са били обрани по време на почивните и празнични дни, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Стара Загора.

Сигналът за кражбата в село Осетеново е подаден в Районното управление на полицията в Казанлък от 59-годишна жена от село Скобелево. Тя заявила, че неизвестен извършител, след като взломил прозорец е проникнал в пощенския клон и е откраднал сумата от 30 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

Кметският наместник на село Самуилово пък подал сигнал във Второ районно управление в Стара Загора и съобщил, че неизвестен извършител е взломил входната врата на здравната служба. Откраднати са хладилник, стерилизатор, медицински кантар и др.вещи По случая е образувано досъдебно производство.

Алуминиев и меден проводник, собственост на „Народна астрономическа обсерватория и планетариум" - Стара Загора са били откраднати по време на празниците. Сигналът е подаден от 52-годишен старозагорец.

От автомобил, паркиран пред частен дом в село Свободен, община Раднево пък са откраднати 1800 лева и дебитна карта. Колата била незаключена, сигналът е подаден от 43-годишен мъж.