Михаил Михайлов: Загубиха онези, които изхарчиха много пари
Михаил Михайлов: Загубиха онези, които изхарчиха много пари / DarikNews.bg, архив

Лидерът на политическа партия „Атака" в Стара Загора Михаил Михайлов бе категоричен, че неговата формация е спечелила морално от провелите се вчера предсрочни парламентарни избори. „Загубиха партиите, които изхарчиха много пари. Но това е началото на края на тази голяма партия, която пак спечели на национално ниво. Чисто морално Атака спечели, защото има най-последователната политика", коментира пред Дарик Михайлов.

„От тук нататък всичко е възможно. Българинът показа, че не иска да даде своето доверие на една партия, която да управлява. Тази политическа класа доказа своята некомпетентност. Тя работи за чужди интереси и не в полза на българския народ. Сега тези, които ще се нагърбят с управлението трябва много да внимават", коментира още Михайлов.

Той призна, че не е особено изненадан от резултатите в Стара Загора. „Очаквах резултатите на ГЕРБ в Стара Загора да бъдат дори по-слаби, защото по време на цялата им кампания, а и по-време на цялото им управление, с всеки изминал ден България живееше по-зле и по-зле".