21 дами са заявили желание за участие в рали
21 дами са заявили желание за участие в рали / Община Гълъбово

68-годишна жена от Сливен, шофьор на такси, участвала в състезания преди 30 години, ще пристигне в Гълъбово, за да присъства на дамското рали. До момента 21 дами са се записали, набират се още желаещи. Най-младата жена засега е едва на 20 години.

Дамското рали ще се проведе в Гълъбово навръх Тодоровден от 11 часа.Девет от записаните ще участват за 2-ри път, като сред тях е победителката от миналата година и класиралата се на 3-тото място.

Всички участнички ще получат ваучери за зареждане на 10 литра гориво и грамота за участие. Наградите за първите три места са купи, специално изработени за състезанието, шампанско и предметни награди. Допълнителни награди за участие ще бъдат връчени на: шофьор - ветеран, най-млад участник, най-атрактивен състезател.

Организатор е Община Гълъбово. За водещ на събитието е поканен известният шоумен Венци Мартинов, който официално потвърди присъствието си. В общината тече записване на всички жени желаещи да се включат в тазгодишното състезание, без възрастови ограничения, но с свидетелство за управление на моторно превозно средство (шофьорска книжка).