Предприемачи ГЕРБ - Сливен дариха и залесиха 60 тополи в село Тополчане
Предприемачи ГЕРБ - Сливен дариха и залесиха 60 тополи в село Тополчане / ПП ГЕРБ - Сливен

Предприемачи ГЕРБ - Сливен дариха и залесиха 60 тополи в село Тополчане. Дръвчетата се намират от двете страни на пътя в началото на селото.

В акцията се включиха представители на организацията. За залесяването са избрани тополи, защото името на селото се свързва именно с този вид. През последните години голяма част от дърветата са изсечени и чрез залесяването им отново, искаме да припомним, че именно тополата е символ на село Тополчане, коментира председателят на Предприемачи ГЕРБ - Сливен Николай Колев.

Няколко акции по залесяване реализира ПП ГЕРБ - Сливен от началото на годината. Преди няколко дни организацията залеси в село Камен 150 фиданки. Още редица инициативи предстои да реализират Предприемачи ГЕРБ - Сливен през тази година. Предвидено е да бъде направено възстановяване на маркировка на туристически маршрути до природни забележителности в сливенския балкан. Ремонт на детски площадки, поставяне на пейки.

За поредна година организацията ще проведе и различни спортни турнири. Предвидено е и провеждането на фото - конкурс за най - добра снимка на природна забележителност в област Сливен.