ГЕРБ откри предизборната си кампания в Шумен
ГЕРБ откри предизборната си кампания в Шумен / DarikNews
Ивайло Тошев
20478
Ивайло Тошев
Димитър Александров
  • Ивайло Тошев
  • Димитър Александров

С концерт на Николина Чакърдъкова и Неврокопския танцов ансамбъл Политическа партия ГЕРБ откри предизборната си кампания в Шумен. В голямата зала на Драматично-кукления театър „Васил Друмев" бяха представени кандидатите за народни представители от ГЕРБ. Водач на пропорционалната листа е адвокат Ивайло Тошев. На второ място е Красимир Минчев, следват го Ралица Ангелова, Дилбер Мехмедали, Красимир Попов, Борислав Беджев, Карен Гарабедян, Хелия Божилова, Любомир Христов и Силвия Славова. Мажоритарният кандидат на ГЕРБ е Димитър Александров.

По време на откриването Ивайло Тошев подчерта, че всеки гражданин иска да живее в по-добра България, която не се възприема като една от най-корумпираните държави в  Европа и, която не е на последно място по жизнен стандарт от страните-членки на Европейския съюз.

Димитър Александров, който е и областен ръководител на Предприемачи-ГЕРБ, призова, на 5 юли, всички симпатизанти на партията да покажат волята си за промяна в България за да си осигурят по-добър и спокоен живот.

В края на церемонията по откриването на предизборната кампания на ГЕРБ, един от симпатизантите на партията Ненка Николова връчи на всички кандидат-депутати посланието на Васил Левски към неговите последователи и ги призова да бъдат силни, устоявайки интересите на България.

Какво казаха, по време на откриването на кампанията, Ивайло Тошев и Димитър Александров, чуйте в прикачените файлове.

http://www.gerb.bg/