Прожекция на филма Азбука
Прожекция на филма Азбука
Сдружение „Еквилибриум“, фестивал „Българската Европа“ и Арена Медиа организират прожекция на филма „Азбука“, който ще провокира дискусия и ще даде отговори на много въпроси, свързани с формалното и неформалното образование.

Еквилибриум“ кани на дни на отворени врати с благотворителна цел

Събитието ще проведе в зала Култура, ул. "Цариброд" №3, днес от 14:30 до 17:00 ч. Прожекцията е сателитно събитие, част от националния фестивал "(не)Възможното образование". Очакваме Ви в месеца на Славянската писменост и култура да поговорим за образованието в България.

Зонта Русе с благотворителен бал за децата на Русе

Образованието може да се осъществява по много и различни начини. Образованието е средство за развиване на човешката личност и реализиране на индивидуалния потенциал на всеки, така че да може да допринася пълноценно за просперитета на себе си и околните.

Филмът „Азбука“ ще Ви представи различните гледни точки на световни експерти в сферата на формалното и неформалното образование. Мисията на фестивала „(не)Възможното образование“ е „Достъпност на човеколюбивото образование за децата ни“. Филмът е осигурен със съдействието на Гьоте институт България. Събитие във Facebook: https://www.facebook.com/events/1220347731458483/