/ БГНЕС
Водачът на листата на ГЕРБ и СДС за изборите за Европейски парламент Мария Габриел и кандидатът за евродепутат Андрей Новаков ще посетят Русенска област на 4 май - събота. Те ще бъдат придружени от Пламен Нунев - областен координатор на ГЕРБ-Русе и народен представител от Русе и неговите колеги.

Започва предизборната кампания за евровота

От 11.00 часа кандидатите за евродепутати ще открият проекта за Wi Fi безплатен интернет в града на площад „Свобода“. От 12.30 часа г-жа Габриел и г-н Новаков ще присъстват на откриването на осмия международен турнир по вдигане на тежести „Купа Русе“ 2019. Събитието ще се състои в спортната зала на Русенския университет „Ангел Кънчев“.

В 13.30 часа започва посещението на кандидадите за евродепутати от листата на ГЕРБ и СДС в русенския автомобилен производител Sin Cars, намиращ се на бул. „Трети Март“ № 56.

Кой с кой номер ще е в бюлетината за евровота

В 15 часа Мария Габриел и Андрей Новаков ще се включат в честванията по повод празника на Бяла. Събитието ще се проведе в салона на Народно читалище „Трудолюбие “.От 17 часа ще се проведе среща с жители на град Бяла на площад “Екзарх Йосиф I“.

В 20 часа кандидатите за евродепутати ще бъдат на концерта на „Диана експрес“, с който завършва първият ден от празненствата по повод празника на града.