Легенда в бойните изкуства с демонстрация в Русе
Легенда в бойните изкуства с демонстрация в Русе / Национален Айкидо Съюз

Една от легендите в бойните изкуства Грандмайстор Любомир Врачаревич - 10 дан “Соке”  и неговите най-добри ученици ще проведат тридневен международен семинар по Реално Айкидо в Русе. От днес до 18 септември майсторът ще ръководи серия от обучения  за практикуващите бойни изкуства, както и демнстрация на техники. Мястото на събитието е  баскетболната зала до стадион “Дунав”.

Врачаревич ще бъде в Русе по покана на спортния клуб по айкидо “Айкикен”, които очакват участници още от Сърбия, Гърция и Македония. За втора поредна година СК “Айкикен” и “Българска Академия Реално Айкидо” съвместно организират семинар по Реално Айкидо в нашия град. “Българска Академия Реално Айкидо” е единствената лицензирана организация за България, разпространяваща и преподаваща Реално Айкидо, а в момента спортният клуб в града обучава над 40 човека, включително и деца.

Русенската общественост ще има възможността се докосне до майсторството Врачаревич лично и да се запознае с Реално Айкидо на демонстрацията, която ще се проведе на 17 септември, събота от 19:00 часа. Входът е свободен.