Поздравление на кмета на Асеновград д-р Емил Караиванов
Поздравление на кмета на Асеновград д-р Емил Караиванов / netinfo

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

В навечерието сме на светлите зимни празници - Рождество Христово и настъпването на Новата 2016 година.

Веднъж в годината се спуска тихата и свята нощ на Христовото Рождество! Припомняме си думи като състрадание, благодарност и признателност, отдаваме се на размисъл.

Нека да запазим чистотата на мислите и действията си, щедростта на сърцата си, милостта, състраданието и добротата ! Нека да преоткрием себе си и вярата си  в доброто! Всекидневно се препъваме в трудностите на ежедневието, но не трябва да преставаме да се борим за това, което заслужаваме, а именно – по-добър живот за нас и нашите деца! Като кмет на Община Асеновград аз и моите колеги от общинската администрация няма да пожалим усилия и енергия, за да се доближаваме все по-близо до тази цел! И днес, в очакване на Коледното вълшебство, ние отброяваме поредната година от нашия живот, правим равносметка на това, което сме постигнали, възкресяваме надежда за нещо хубаво и светло! Нека в навечерието на най-светлия християнски празник не забравяме, че доброто ражда добро!

В  очакване да сложим ясна граница на своя предишен ден и върху чиста страница да напишем - ден първи, трябва да кажем, че измина една нелека година. Но мисля, че колкото и да е било трудно, ние, асеновградчани, успяхме. Нашият град върви напред, става по-красив, по-привлекателен, по-уютен и най-важното – той е град с бъдеще, което заедно всички градим.

В навечерието на Новата година приемете моите сърдечни пожелания за здраве и късмет във всеки дом, за благополучие и успехи във всяко ваше начинание. Нека има искреност и взаимност в семейството, между приятелите, в обществото

Да посрещнем щастливи и уверени в силите си настъпващата 2016 година!

 

ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!