За всички, които обичат животните - ако желаете да си осиновите кученце и да го превърнете в част от вашето семейство
Продължават инициативите на общинския приют в рамките на Месеца на животните.

Тази неделя - 17 октомври кученцата отново ще бъдат в квартала на творческите индустрии - "Капана", този път за едно гурме изживяване.

Община Пловдив

„Гурме с куче и за куче“ е поредното събитие от кампанията „Капана дог“ като целта е пловдивчани да се запознаят отблизо с кученцата от общинския приют и, ако желаят, да ги осиновят и превърнат в част от тяхното семейство.

Община Пловдив

Тази неделя, от 11:00 до 14:00 часа, всеки, който желае да научи повече за храненето на кучетата и да се запознае с опашатите ценители и познавачи на кучешката гурме-храна, може да заповяда на открита сцена „Ядрото“ на ул. „Загреб“ 14.

В „Капана“ в Пловдив ще пият кафе в компанията на куче

Гурме-храните ще бъдат осигурени от кучешка пекарна „BONE Appetit Dog and Cat Bakery“ като всички лакомства са от качествени пресни продукти и ръчно приготвени по специални рецепти, съобразени с балансираното хранене на домашните любимци. Средствата от закупените кучешки деликатеси ще отидат за нуждите на общинския приют и неговите обитатели.

На място ще бъде и председателят на пловдивското Киноложко дружество д-р Костадин Шанков, с когото гражданите могат да се посъветват относно правилното хранене на кучетата.

Община Пловдив

На събитието отново е поканена и певицата Маги Джанаварова. Всички кученца ще бъдат придружени от доброволци от общинския приют, а гражданите, които желаят да одомашнят животинка ще имат възможността на място да разговарят с управителя на общинския приют д-р Веселин Бекирски.

„Елате да си поговорим за храненето на кучетата и да видите как шават с мустаци кученцата от приюта, когато подушат вкусотии и как очите им се изпълват с възхита“, приканват от приюта.

Община Пловдив

Повече за „Капана дог - Гурме с куче и за куче“ можете да научите на Фейсбук страницата: https://fb.me/e/MwvsRlv6 Събитието се организира съвместно от доброволци на пловдивския общински приют за кучета и ОП „Зооветеринарен комплекс“, с подкрепата на Община Пловдив.