Тома от „Music idol ще пее на Червенобрежки панаир-2012
Тома от „Music idol ще пее на Червенобрежки панаир-2012 / tangra

Победителят от „Music idol"-2, Тома ще свири със своята група на 8 септември на панаира в Червен бряг, който бе открит с празнична заря на 7 септември от 20:30 часа на централния площад в града. По - рано беше отслужен тържествен водосвет в храм "Св. Софроний Врачански".

 В празничния концерт след официалното откриване на панаира, участваха фолклорно трио „Феникс" и фолклорен танцов състав при Народно читалище „Н.Й.Вапцаров-1908" - Червен бряг, балет „Dangers" и Емилия.

В концертната програма за 8 септември ще участва победителят от „Music idol"-2 Тома Здравков, който ще гостува на панаира с концерт, заедно със своята група от 20:00 часа на централния площад.За същия ден от 10:30 е организиран детски спортен празник в който са включени забавни спортни игри и състезание с велосипеди.

В последния ден от „Червенобрежки панаир 2012", от 11:00 часа ще се играе демонстративна футболна среща между отборите на ФК"Партизан" - Червен бряг и отбора на Община Червен бряг. Срещата ще се състои в спортната зала.