Плевенчани спечелиха безплатни сметки за ток
Плевенчани спечелиха безплатни сметки за ток / dariknews.bg

Още десет клиенти на ЧЕЗ спечелиха безплатни сметки за електричество, след като през ноември те актуализираха данните си в рамките на кампанията „Активните печелят". Сред победителите са четирима столичани и по един жител на Видин, Разлог, Плевен, Луково, Вълчедръм и Пелишат. Общата стойност на сметките за електроенергия е близо 600 лева.

Кампанията "Активните печелят" започна през април 2012 г. и приключва в края на декември. Всеки клиент, който през този период извърши актуалиация или пререгистрация на данните си, автоматично участваше в томбола за 90 безплатни сметки за електричество, девет ваучера за черна и бяла техника, всеки един на стойност 400 лева и голямата награда - ваучер за подаръци за 1000 лева.

Актуализацията на данните се налага, за да се отстранят наследени от миналото неточности в информацията за клиентите. Тя може да бъде извършена в Център за обслужване на клиенти на ЧЕЗ, чрез обаждане на денонощната телефонна линия на компанията 0700 10 010, чрез изпращане на клиентския номер и телефон за контакт на електронната поща zaklienta@cez.bg или попълване на онлайн формуляр за актуализация на данни на адрес http://www.cez.bg/bg/za-klienta/aktivnite-pechelyat.html. Пререгистрацията може да стане единствено в Център за обслужване на клиенти на ЧЕЗ. И двете услуги са напълно безплатни.