Министър Василев на среща с Бетър джуниър
Министър Василев на среща с Бетър джуниър / netinfo

Министърът на държавната администрация и административната реформа Николай Василев ще се срещне днес с младежите от най-добрата ученическа компания на България “Бетър Джуниър”.

Единайсетокласниците от Държавната финансово-стопанска гимназия “Интелект” в Плевен спечелиха първо място в тазгодишния конкурс за ученически фирми под патронажа на министър Василев и ще представят страната ни на ХVІІ европейски конкурс за най-успешна младежка компания на 3 – 6 август в Швейцария. Дни преди отпътуването на учениците министър Василев ще се срещне с тях, за да им пожелае успех .

Екипът на министерството се включи активно в подготовката на учениците за тяхното успешно представяне на международния конкурс. През последния месец бяха проведени няколко срещи на учениците и техния ръководител с министър Василев и експерти от министерството, на които децата получиха ценни съвети как да презентират продуктите си и с какво да впечатлят журито. Николай Василев помогна на учениците и с консултации при оформянето на бизнес-плана на компанията.

На срещата министър Василев ще предостави на децата изработените от екипа на МДААР брошури, плакат и електронна визитка. Електронната визитка съдържа мултимедийни презентации на фирмата, видеоклип за учениците и техните уникални продукти от найлонови торбички и информация за България.