Велбъжд и Германея се захапаха на Осогово. Марек разгроми Рилецо
Велбъжд и Германея се захапаха на Осогово. Марек разгроми Рилецо / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил

Битката за първото място в Югозападната "В" група продължава. Лидерът "Марек" разгроми предпоследния "Рилски спортист" с 4:0. Преследвачът "Витоша"- Бистрица се наложи трудно, с гол в последните минути, с 0:1 като гост на "Струмска слава". Футболистите от Радомир играха през втората част и с човек по- малко. Головете за дупничани вкараха- Димитър Артъков, Борислав Кралев, и вратарят Даниел Белчев от дузпа, а четвъртото попадения бе автогол на Никифоров от гостите. Футболистите на "Марек" излязоха на стадион "Бончук" с нови, червени екипи.
В нервен мач, с много спорове по терена, "Велбъжд" победи "Германея" с 2:1, като голът на успеха падна в последните секунди на мача, негов автор бе Илиян Чавдаров. Гостите от Сапарева баня излязоха напред в резултата в 30- та минута, като точен бе Крум Крумов от пряк свободен удар. Кюстендилци изравниха в 78- та минута с дузпа, вкарана от Велизар Мирчев. Футболистите от "Германея" оспорваха наказателния удар, най- деен до края на мача в действията си бе Георги Славков.
Третият "Пирин" спечели домакинството си срещу "Места" с 2:1. "Сепетмври"- София надделя над "Миньор"- Бобов дол в двубой за оцеляване с 2:0.
"Марек" води със 70 точки, пред "Витоша"- Бистрица с 67 и "Пирин" с 59 точки. "Велбъжд" излезе на 8- мо място с 37 точки, а "Германея" е на 10- та позиция с 32 т.