Трима ученици от Кюстендил отличени в конкурс за рисунка С очите си видях бедата
Трима ученици от Кюстендил отличени в конкурс за рисунка С очите си видях бедата / ОД на МВР

Трима участника в конкурса "С очите си видях бедата" от Кюстендил продължават в състезанието на национално ниво - Стиван Венков и Александър Станчев от ОУ "Ильо Войвода" и Маргарита Петрова от ПМГ "Емануил Иванов".
Рисунките, изпратени за участие в конкурса, бяха класирани от жури, председателствано от директора на Художествената галерия "Владимир Димитров -Майстора" Валентин Господинов.

Трима ученици от Кюстендил отличени в конкурс за рисунка "С очите си видях бедата"
netinfo

 

 


Конкурсът се организира от ГД "Пожарна безопасност и защита на населението" с партньорството на МОН и Националния дворец на децата, част е от учебното съдържание в училище за придобиване на знания и умения за действия при бедствия, пожари, аварии и катастрофи, оказване на първа помощ на пострадали и самозащита.
Като утвърдена национална изява за подрастващите конкурсът присъства традиционно в Националния календар за извънучилищните дейности на образователното министерство.
Националният конкурс за детска рисунка "С очите си видях бедата" и тази година през септември ще приключи с изложба в столицата на най-добрите рисунки и с награди, информират от ОД на МВР Кюстендил.

Трима ученици от Кюстендил отличени в конкурс за рисунка "С очите си видях бедата"
netinfo