Татяна Дончева: Аз не съм Магьосникът от Оз. Тези избори не са съществени
Татяна Дончева: Аз не съм Магьосникът от Оз. Тези избори не са съществени / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил

Около 50 кюстендилци се срещнаха с председателят на Движение „21" и бивш депутат Татяна Дончева в Кюстендил. Тя пристигна по покана на Гражданско движение „Пробуда". Срещата откри бившият общински съветник инж. Иван Мишков.

Татяна Дончева: Аз не съм "Магьосникът от Оз". Тези избори не са съществени
netinfo

„Заспали сме. Друг няма кой да ни събуди, ако сами не въстанем срещу себе си. Няма кой да направи нищо за нас. Уважи ни Татяна Дончева, бивш депутат от Българската левица. Няма само ляво и само дясно, само леви и само десни хора. За да вървим напред първо ще поканим левите, после десните и после ще видим кое е функционалното. Обещания като 1 000 лв. заплата и 500 лв. пенсии не можем да дадем няма как. Повишение на доходи без съответна икономика, води до инфлация", заяви на откриването на срещата Мишков.

Татяна Дончева: Аз не съм "Магьосникът от Оз". Тези избори не са съществени
netinfo

„Ние не идваме като спасители и натрапници, ще ви кажем защо сме решили да създадем Движение „21" и бихте могли да се присъедините към нас. Имаме една ситуация в държавния и обществен живот, в която една малка група хора, обсебвайки властови позиции ги ползват за лична полза. Няма визия за развитие на държавата и икономиката. Покани ни това Гражданско дружество от хора , които имат проблем- чувството за безизходица, чувството, че не можеш да развиваш живота си, така както искаш. Аз не съм „Магьосникът от Оз" и не съм поредния политически шарлатанин, който ще се явява месията. Аз не съм индивидуален човек. Да, в някаква степен екзотичен, минавам за по- откровен от останалите политици, не показвам страх от хора с пари и влияние или откровени сатрапи", коментира за Дарик Татяна Дончева.

Дончева определи изборите за Европейски парламент за несъществени, защото избори които почиват на фалшификации и дребни мошеничества не могат да окажат съществено влияние върху процесите в държавата. „Питам се, защо е нужно да правим хората зорлем фалшификатори? Защо са тези подписки, защо са въведени? Избирателното право е тайно и защо е нужно ти непрекъснато да събираш очевидно, явно данни за подкрепа, като това очевидно нарушава тайната на гласоподаването? Тези масиви на ГРАО отдавна са в употреба, както в процедурата по регистрация на партии, така и в процедурата в регистрация в ЦИК", заяви Татяна Дончева.

Татяна Дончева: Аз не съм "Магьосникът от Оз". Тези избори не са съществени
netinfo

Бившият депутат от Коалиция за България, прогнозира, че АБВ на президента Георги Първанов може и да не успее да имат евродепутат.

„Как ще се разпределят гласовете няма никакво значение, след като още преди да сме влезли в кампанията, вече смятаме, че тя ще бъде фалшифицирана, нагласена , измамна. Това е като, кой ще стане шампион по футбол- който е купил повече съди, мачове,.... Това не е смисъла на политиката. В България има периоди като 2001 г., когато всякакви видове фалшификации трябва да отстъпят настрани, пред една колективна воля, нещата да имат промяна, с нови хора и лица. Ще стане, защото времето го налага, трябва да се работи упорито и последователно, без да се гледа колко е голяма нивата и колко усилия ни трябват за това. Колкото и да е голяма нивата, щом сме я почнали ще я свършим", заключи Дончева.