Леонор Божанова от Велбъжд стана първа на турнира на ЦСКА
Леонор Божанова от Велбъжд стана първа на турнира на ЦСКА / Валя Машова

Леонор Божанова от кюстендилския клуб по художествена гимнастика "Велбъжд" впечатли жури и публика и спечели убедително първото място на Републиканския турнир на ЦСКА в София, при родените 2003 г. Възпитаничката на треньора Валя Машова завоюва златните медали на без уред и въже и в многобоя. Съотборничката й Ина Йорданова спечели при съчетанията с топка и е 5-та в многобоя.
Снежана Митова участва в турнира при родените 2001- 2002 година и се класира 9- та в многобоя. Десислава Илиева мери сили с национални състезателки при жените и се нареди 7- ма в многобоя, като спечели сребърен медал на обръч и бронзов на бухалки. Турнирът бе част от подготовката на момичетата преди Държавните първенства.
Състезателки на "Велбъжд"- Кюстендил участваха и на международния турнир на "Академик" в София. Мадлен Ризова е втора в категория "Б", при родените 2004 година. Нина Близнакова спечели сребърен медал при родените 2003 г., категория "А". Сребро и за Калина Божилова при родените 2000 г.- "Б" категория. Те бяха водени от треньора Габриела Бурназка.