Star Wars
Star Wars / netinfo
С предпремиера за България на “Междузвездни войни: Последните джедаи”, в Сапарева баня отваря врати кино от веригата Кинополис. То ще бъде в залата на читалище “Просветен лъч”. Прожекцията е утре от 19 ч. и 21, 45 ч.

“Разполагаме със зала, която благодарение на общинското ръководство е в едно отлично състояние. Колегите от веригата Кинополис, оцениха Сапарева баня като туристическа дестинация, с подходяща зала, която е и отоплена, благодарение на минералната вода.  Имаме подкрепата на кметът Калин Гелев и ръководството на читарлището, и в четвъртък общината ще запали светлините на Коледната елха на Гейзера, точно преди предпремиерата на “Междузвездни войни: Последните джедаи”,, каза за Дарик организаторът Анатоли Кънински.

Киното разполага с последна 3D кино технология и зрителите ще имат възможност да се докоснат в магията на киното, която познават от кината в София и другите големи градове.
Събота и неделя и през следващата година продължават прожекциите на филма, като ще има такива дублиран текст и със субтитри.
След това в кино афиша ще има детски филми и други премиери, актуални за България.
 
Дарик- Кюстендил