Купа на Македония
Купа на Македония / netinfo
Кюстендилците Димитър Илиев и Мартин Ковачев спечелиха Купата на Македония с “Пелистер”- Битоля, водени от Наджи Шенсой. Те играха пълни 120 минути на финала срещу “Шкендия”- Тетово, завършил 0:0 в редовното време и 4:3 за “Пелистер” при дузпите. Ковачев реализира една от решаващите дузпи. Двубоят на стадион "Младост" в Струмица.

Купата на Македония
netinfo

25- тия финал за купата на Македония се игра при изключителни мерки за сигурност и бе охраняван от хиляди полицаи. Автобусите на агитката от Битоля бяха ескортирани от бронетранспортьори. Финалът бе прекъснат за около 10 минути след час игра, след като феновете от Тетово издигнаха повече от 50 големи албански знамена и взривиха още толкова бомбички.

Купата на Македония
netinfo

Сред зрителите на стадиона в Струмица бяха водещите мениджъри  у нас Мирчо Димитров и Джери Перейра, бившият футболист на Пирин Лъчезар Дафков, известният треньор от Сандански Йордан Тушев и журналисти от Благоевград.
В типичния си стил по време на общата снимка Шенсой "открадна" и избяга с купата. Треньорът вече е печелил Купите на България и на Албания, сега добави и тази на Македония.

Купата на Македония
netinfo


 
Дарик- Кюстендил