Депутатът Манолова е обезпокоена за колегите й от ГЕРБ, да не страдат от амнезия
Депутатът Манолова е обезпокоена за колегите й от ГЕРБ, да не страдат от амнезия / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил

Заместник- председателят на НС Мая Манолова се усъмни, че колегите и от ГЕРБ страдат от амнезия. Повод за коментара и станаха изявления, че управляващите започват политически уволнения на директори на държавни структури в областта.
"Изумена съм от депутатите от ГЕРБ, след политическата метла, която имаше по време на управлението на тяхното правителство. Сменени бяха всички шефове в земеделието, горските стопанства, здравеопазването- РЗОК, РЗИ, ВиК сектора, НОИ- Кюстендил. Има ли подмината структура? И сега, те да са ревящите от политическа чистка е безкрайно несериозно! Ако имат амнезия да им припомнят", коментира Мая Манолова. Тя даде пример и с Народното събрание, където депутати като Светлана Ангелова и Тотю Младенов- "които се подиграваха с майките", когато искаха увеличение на майчинството през втората година от 240 на 310 лв., сега да предлагат социални мерки.
"Колко уволнения има в Кюстендил", попита Манолова и допълни, че хората отвън / визирайки тези, които чакат за приемната й / питат- "защо стоят безобразниците от ГЕРБ". Който не бе ударил чело в ГЕРБ и не бе взел партийна книжка, не можеше да започне работа", заяви Манолова. Депутатът обяви и конкурс, като очаква до края на деня име на назначен през последните 3, 5 години, който не е от ГЕРБ.