Сериен убиец и любов в театъра на Димитровград
Сериен убиец и любов в театъра на Димитровград / netinfo
Сериен убиец и любов в театъра на Димитровград
67051
Сериен убиец и любов в театъра на Димитровград
  • Сериен убиец и любов в театъра на Димитровград

Сериен убиец и двама мъже, които се борят за любовта на една жена ще види публиката в премиерния спектакъл на димитровградския театър „Играта” по мотиви на Антъни Шафър. Това е дипломният спектакъл на младия актьор и бъдещ режисьор Станислав Дойнов-  син на популярния Александър Дойнов, който преди години е бил директор на театъра в Димитровград. Това, в добавка със сантимента, че е градът на детството му, е едната от причините да избере точно димитровградската сцена. От 15 г. вече не живея тук, но с този град ме свързват много неща и спомени, признава Станислав Дойнов.

Сериен убиец и любов в театъра на Димитровград
netinfo

Той не пести добри думи и за настоящия директор Тодор Боянов, който му подал ръка за реализирането на дипломния спектакъл. В него участват назначените на административни длъжности в димитровградския театър актьори Димитър Караиванов и Калин Иванов. Репетициите продължават около месец и половина, а като най-трудно Станислав Дойнов отчита „да пребориш актьорите”. Надява се, че е успял и публиката тази вечер ще стигне до въпросите, които като режисьор си задава. Ще има много официални лица, директори на театри и дано им хареса това, което с момчетата сме направили, признава Станислав Дойнов в интервю за „Дарик”. Чуйте го в приложения файл.

Входът за премиерното представление е свободен, но места вече няма, тъй като публиката ще бъде разположена само на балкона, уточняват от ОДТ "Апостол Карамитев".