/ Глътка въздух за Ади
Над 30 хиляди лева са събрани до момента в кампанията „Глътка въздух, глътка надежда за Ади”, която стартира в Хасково на 6 декември, съобщи майката на Ади- Даниела Иванова. По изпратената от клиниката във Виена оферта за операцията на 17-годишната Адриана Андреева, която е със Стеноза на главния бронх на белия дроб, са необходими 14 000 евро. 

Още 2 501 лв. за Ади от младите театрали в Димитровград


По откритата на 5 декември дарителската сметка на Ади продължават да постъпват дарения и това, че необходимите за операцията пари вече са налични, не спира кампанията. Инициативите, планирани до края на тази седмица, ще продължат, тъй като са необходими средства още за следоперативно лечение и рехабилитация, съобщи майката на Ади. Тя бе категорична, че всички пари, останали по сметката след приключване на лечението за Ади, ще бъдат дарени за  спасяването  на друго дете.

Концертът за Ади в Хасково събра над 10 000 лв.

Театралната школа при хасковския Младежки център планира да изпрати Ади за Виена с един специален спектакъл- букет цветя от пиеси за Ади, съобщава ръководителят й Румяна Георгиева. На 8 януари, часове преди заминаването на Ади за Виена, от 18:00 часа, в голямата зала на Младежкия център ще видите на сцената откъси от 8 пиеси и самата Ади в две от тях.

16-годишната Ади от Хасково се нуждае от спешна операция

Да добавим към събраните вече от нас и много други добри хора средства, необходими за пълното й възстановяване, а на 11 януари всички ще се молим за най-добър изход от операцията, коментира тя. И е категорична: Ади е герой и ще победи! 

Димитровградският клуб по джудо и джу-джицу с помощ за Ади

При открита дарителска сметка за лечение, средствата от нея не могат да бъдат изразходвани за никакви други цели, уточняват организаторите на кампанията. И благодарят на стотиците добри хора, които се включват в нея.