Общоградско почистване в Габрово
Общоградско почистване в Габрово / netinfo
Днес и утре в Габрово се организира а общоградско почистване на междублоковите пространства, прилежащите площи и облагородяване на градинките, припомнят от общинската администрация. Гражданите могат да подават заявки за безплатно извозване на отпадъците на телефон 066/818-427 . Шест екипа от ръководството на Общината също ще се включат в акцията и ще изчистят шест детски площадки.

Днес заместник-кметът Калинка Пенева, ще предвожда екипа на дирекциите Общинска собственост и стопанска дейност, Финансово-счетоводна и Местни данъци и такси, които ще почистят детската площадка в парков терен „Сони”, парковата алея и стъпалата към Автогарата. Заместник-кметът Нели Савчева, заедно с дирекциите Образование и култура и Здравеопазване и социални дейности ще почистват спортната площадка на ул. „Златна нива” – на ЕС-а. Заместник-кметът Добрин Савчев, заедно с Дирекция Благоустрояване и строителство ще почистват детската площадка на ул. „Видима”


Утре секретарят на общината Николай Сираков и дирекция Административно-правно и информационно обслужване ще почистват детската площадка и парковия терен на Колелото.
Екип от общински съветници, воден от Председателя на Общинския съвет Валери Василев ще почисти детската площадка в парков терен „Любовна чешма”, над ул. „Чардафон”. Заместник-кметът Таня Христова ще оглави екип от дирекциите Устойчиво развитие и Устройство на територията, които ще работят на детската площадка в парков терен „Шиваров мост” срещу пазара