Продължават изненадите на турнира по тенис в Добрич
Продължават изненадите на турнира по тенис в Добрич / netinfo

Още трима тенисисти от поставените в основната схема на международния турнир "Изида къп" в Добрич претърпяха поражения. Испанецът Оскар Сабате-Бретос елиминира вторият по ранкинг Тодор Енев с 6:2, 6:3. На полуфиналите сънародникът на №1 в света Рафаел Надал, който показва изключително силен тенис, ще играе с победителят от мача Цветан Михов - Богдан Леонте (Румъния).

Екзекуторът на първия в схемата Ивайло Трайков - Васил Младенов, днес хвърли поредната бомба в турнира с награден фонд 10 хиляди долара. Супер Васко, както вече го наричат зрителите на турнира, отстрани поставеният под №5 Тихомир Грозданов с 6:4, 2:6, 6:4. За място на финала Младенов ще спори с Александър Цветков от Сърбия, който днес победи поставеният под №3 Симеон Иванов с 6:2, 6:3.

"Правя невероятен турнир. Първо победих Трайков, а днес се наложих над Грозданов. Това са едни от най-добрите български тенисисти и затова победите ми са много ценни. Всички мачове са много оспорвани и това прави турнира много силен. Поздравления към домакините от клуб "Изида" и федерацията, че провеждат такъв силен турнир", каза Васил Младенов.

Днес от 17 часа е финалът на турнира по двойки. Тихомир Грозданов и Симеон Иванов ще излязат срещу Тодор Енев и Валентин Димов.