Организаторите на кампанията за Алекс благодарят на благодетелите си
Организаторите на кампанията за Алекс благодарят на благодетелите си / netinfo

С коледен концерт децата от сдружение "Ръка за таланта" благодариха на всички, помогнали им за успешната реализация до момента на благотворителната кампания "Да протегнем на Алекс ръка!". Талантливите възпитаници на вокалния педагог Стефка Димитрова изпълниха коледни песни и връчиха на приятелите си общо 99 благодарствени адреса.

От сцената на общинския младежки център "Захари Стоянов" Всички изразиха увереността си, че 5-годишната Александра Маркова ще оздравее и ще има прекрасно детство. Ръководителката на хип-хоп формациите "NNS CREW" и "TBA CREW" Миглена Георгиева заяви, че след време Алекс ще танцува при нея, а директорът на Финансово-стопанската гимназия "Васил Левски" Неделчо Недев - че детето ще учи в ръководеното от него училище.

В концерта се включиха и квинтет "New 5" от СОУ "Свети Климент Охридски" с вокален педагог Милена Пеева и запяха част от песента „Chance for better life", с която на 14 януари ще се борят в конкурса за песен за "Евровизия" и призоваха присъстващите да ги подкрепят като гласуват за тях. Те са участвали във всички благотворителни концерти за Алекс.

Организаторите на кампанията изразяват своята благодарност на всички, които помогнаха за лечението на Алекс.