Депутатът Станчо Тодоров ще гласува против вота на недоверие?
Депутатът Станчо Тодоров ще гласува против вота на недоверие? / netinfo
„Не съм участвал в подписката на опозицията за вот на недоверие към правителството заради скандалите в МВР, каза пред журналисти в Добрич депутатът от Добрички регион Станчо Тодоров. „Ако вотът обаче мине, тези, които са го поискали, трябва да могат да управляват.”, допълни Тодоров. Според него тези 60 души, които са направили подписката, нямат капацитет да управляват и това е само техен предизборен трик.

„Това не означава, че одобрявам правителството. То допуска много грешки. Това правителство е загуба на време за България, но в момента няма алтернатива.”, коментира депутатът.

Според Тодоров или в Министерски съвет трябва да бъдат направени коренни промени, или правителството трябва да си ходи.

Дали Станчо Тодоров ще подкрепи вота, или не, ще реши утре националният съвет на партия „Защита”.

„Ще съм доволен, ако правителството съумее да разкрие всички проблеми в системата на МВР от последните 18 години насам. Проблемите не са отсега и трябва всичко да излезе наяве”, добави Тодоров. Той счита, че в МВР има кръгове, които с течение на годините се облагодетелстваха и сега гафовете избиват.

Днес Станчо Тодоров ще посети държавната психиатрична клиника „Карвуна”, за да проучи от какво се нуждае здравното заведение и да осигури дарения. Към момента е известно, че „Албена”АД ще предостави постелъчен материал за клиниката.

По повод срещата на НАТО в Букурещ Тодоров заяви, че България е потвърдила желанието си да участва в мисии на пакта зад граница, което прави страната агресор.  Чуйте още в прикачения файл: