БСП организира в Добрич браншови срещи
БСП организира в Добрич браншови срещи / netinfo

Представители на Парламентарната комисия по здравеопазване и екип от здравни експерти ще посетят Добрич в средата на юли. Срещата се организира от БСП-Добрич. На нея ще бъдат поканени местни джи-пита, лекари-специалисти, стоматолози и фармацевти, съобщи председателят на общинския съвет на социалистите Божидар Димитров. Срещата ще е част от поредица браншови прояви, замислени от БСП. Очаква се в Добрич да гостуват експерти от областите строителство и лека промишленост.

Божидар Димитров отчете свършената работа в общинския съвет след избирането му за лидер на БСП-Добрич преди два месеца и половина. Димитров съобщи, че само през последните 10 дни в партията са приети 11 нови членове. В същото време двама души са върнали партийните си карти. Мотивът им бил недоволство от дейността на партийната организация в квартал „Балик”, в която те членували.

До края на месец септември групата на социалистите в Общинския съвет ще излезе с конкретни предложения за зимната поддръжка на града, съобщи водачът на групата Диян Дяков. Той предупреди, че в края на декември изтича петгодишният договор на фирма „Шеле” за зимно почистване на Добрич и общината трябва да предприеме стъпки за обявяване на нов конкурс. Ако нещата се забавят, Добрич може да се окаже без почистваща фирма през зимния сезон, при положение че някой от участниците в конкурса го оспори, алармира Дяков.