Евродепутат оценява младежки мечти за Бургас
Евродепутат оценява младежки мечти за Бургас / netinfo
 Евродепутатът  доц. Маруся Любчева ще награди студента с най-атрактивна мечта за Бургас. Това ще стане на 15 февруари по време на заключителният етап на конкурса „Политик за един ден +” инициран от Любчева. Събитието ще бъде зала 316 във ФОН при Университет „Проф.д-р Асен Златаров” – Бургас от 13ч.

Началото на конкурса беше обявено през 2007 година на територията на Университет „Проф.д-р Асен Златаров” . Идеята беше да се даде възможност на ученици и студенти, от различни нива на обучението си, да опишат мечтите си за града след години. След преценка на постъпилите студентски и ученически разработки, вече са определени и финалистите на конкурса. Отличилият се сред студентите, ще презентира идеята си сред колеги , преподаватели и присъстващи на събитието.

Поканени са зам.кмет по образованието г-жа Йорданка Ананиева, представители на ръководството на Университет „Проф.д-р Асен Златаров” – Бургас, директори на професионални и профилирани гимназии, членове на „Младежки черноморски форум”, студенти и преподаватели.