Партия на зелените с предизборни щабове и в кварталите
Партия на зелените с предизборни щабове и в кварталите / netinfo

"Партия на зелените" откри предизборния си щаб в Благоевград.

Щабът на кандидатите за нов Общински съвет, които се борят за вота с номер 28 в интегралната бюлетина, е на булевард "Св. Св. Кирил Методий" срещу Трето ОУ "Димитър Талев" в областния град.

На тържеството днес присъстваха всички участници в листата, водена от досегашния съветник и зам.-председател на "Партия на зелените" Андон Тодоров.

"Цялата общественост трябва да знае, че ние работим за хората. Нашето основно послание към всички е "Нека си помагаме". Казваме "не" на омразата и завистта. Предизборни щабове ще бъдат открити и в кварталите на Благоевград, за да могат хората по-лесно да достигат до нас и нашите послания. Така ще имат възможност да питат директно и да намират отговори от нашите представители в съответните щабове. Ако имат жалби или предложения, също лесно ще ги отправят към актива на "Партия на зелените", заяви лидерът Андон Тодоров.

"Партия на зелените" участва на вота за местна власт 11 кандидати за общински съветници. След водача Андон Тодоров са още десетима млади, образовани и доказали се граждани, специалисти в различни области.

"Доверете се на "Партия на зелените", ние работим за чист и подреден Благоевград, за просперитета на цялата община.

Гласувайте с номер 28 в бюлетината", призова Андон Тодоров.