Костадин Хаджииванов: Пирин ни открадна Спас Делев преди време
Костадин Хаджииванов: Пирин ни открадна Спас Делев преди време / netinfo

Президентът на абдикиралия от западната „Б” група Беласица Костадин Хаджииванов обяви, че сегашният нападател на ЦСКА Спас Делев преди години е бил отмъкнат от Пирин, след като в началото е тренирал на стадион „Цар Самуил”.

Нисичккият голаджия се превърна в един от най-актуалните родни футболисти и по този повод боса на Бела направи разкрития около началото на кариерата му.
„Като излезе някой талант от нас, някой решава и го прибира ей така, без никакви проблеми. Защо ми е тогава да се занимавам с професионален футбол? Аз вече ще бъда само почетен президент на клуба, ако има ентусиасти няма проблем те да продължат. Ще им пожелая успехи, по-големи дори от постигнатите по мое време. Лошото, е че съдиите и във „В” група са мишоци, не дадоха три дузпи за Беласица срещу Пирин-Разлог”, заяви Хаджииванов, минути след първият мач на Беласица във „В” група от 13 години насам.

Петричани излязоха с отбор, съставен само от футболисти от региона, някои от които не са играли от три-четири години, гостите от Пирин - Разлог спечелиха на „Цар Самуил” с 1:0. Начело на Беласица бе именно първият треньор на Спас Делев - Иван Златински.