Движение 21 откри предизборния си щаб
Движение 21 откри предизборния си щаб / Дарик - Благоевград, Любима Калпачка

Кандидатите за общински съветници от ПП "Движение 21" в Благоевград откриха с водосвет предизборния си щаб.

13 са участниците в листата за следващ местен парламент. Водач е юристът, член на Изпълнителното бюро на партията, досегашен общински съветник в Благоевград, Албина Анева-Томова. Тя пожела здраве и успех на сподвижниците си.

Всички кандидат-съветници декларираха за пореден път, че са "Отборът на квартала", каквото е и мотото на кампанията.

Специално за водосвета пристигна зам.-председателят на "Движение 21" Данаил Георгиев. Специален гост бе кандидат-градоначалникът Атанас Камбитов, зад когото застават от "Движение 21". Камбитов благодари за подкрепата и от своя страна пожела на 13-мата в листата фаталното число да им донесе късмет.

В Благоевград съотборниците се явяват с бюлетина 21.



"Ние, от "Движение 21", трябва да направим улицата, квартала, града чисти, подредени, това няма как да стане без общите ни усилия. Смисълът е да има механизъм за участие на гражданското общество в политиката, за влизане на нови лица в управлението. Търсим нови идеи, а те са притежание на хората с млад дух. Отоговорни сме към бита и благоденствието на нашите съграждани и вярваме, че заедно ще успеем", каза водачът Албина Анева-Томова.

"В листата ни са хора, които нямат нужда да бъдат организирани и дресирани - те са отговорни. Ние не се занимаваме с високопарни неща, а с реални проблеми. Ние сме политици на реалните действия. Стигаме до съгражданите си без организиране на платени митинги, концерти. Не залагаме на купуването на избиратели. В тази връзка "Движение 21" е "За" електронното гласуване на референдума. Искаме да покажем, че резултатите в политиката зависят от всеки - от всеки играч на терена и от всеки в екипа на отбора извън терена. Да покажем, че се ангажираме с реалните проблеми", заяви пред Дарик зам.-председателят Данаил Георгиев.