Host.bg представи новите си хостинг планове
Host.bg представи новите си хостинг планове / netinfo

Сървърни технологии, използвани в интернет гиганти като Google, Facebook и Wikipedia, са част от обновените абонаментни планове на услугата споделен хостинг в Host.bg

Процесът по обновяване на услугата споделен хостинг в Host.bg стартира в края на 2014 г., когато компанията предлага на ограничен брой клиенти възможността да управляват услугите си с нов и удобен cPanel - контролен панел, като след преминаване на всички необходими наблюдения с участието на над 4 000 сайта през лятото на 2015 г. хостинг доставчикът увеличава с до 50% ресурси на всички клиенти.

По-рано тази седмица Host.bg представи реализираните технологичните нововъведения, използвани в интернет гиганти като Google, Facebook и Wikipedia в ресорите бързодействие и сигурност.

По-бързи сайтове:

За подобряване на бързодействието на клиентските уебсайтовете, хостинг компанията залага на селекция от кеширащи системи посредством Mamcached и LSCache оптимизация. Системата ще позволи увеличаване на скоростта, с която зареждат уебсайтовете чрез кеширане на информация в последно поколение сървърни конфигурации оптимизирани с високо производителения уеб сървър LiteSpeed.

Сигурност:

Изцяло обновена е системата за създаване и възстановяване на архивните копия с нова R1Soft система. Добавен е премиум антиспам филтър SpamExperts, който ще предпазва корпоративната поща на клиентите на Host.bg от получаването на имейл съобщения със спам, вируси и зловреден софтуер. А минимизирането на латентните натоварвания и усъвършенстване на сигурността на сайтовете ще се осъществява чрез поддръжката на HTTP/2 протокол, отбелязват също от хостинг компанията.

Неустоима цена:

Технологичните нововъведения са налични за всички нови споделени хостинг планове. Като в допълнение от Host.bg обявиха до 80% отстъпка от цената на годишния абонаментен план, за да направят максимално достъпна услугата за всички нови и настоящи клиенти, които желаят да се възползват от покупката на нов споделен хостинг план.