Eвтини разговори и он лайн диагностика на коли предлага „Макс Телеком”
Eвтини разговори и он лайн диагностика на коли предлага „Макс Телеком” / снимка: Sofia Photo Agency, Юлиана Николова

9,6 стотинки на минута излиза разговорът с фиксирани мрежи и 49 стотинки с мобилни, ако сте абонати на „Макс Телеком”, съобщиха от компанията. Тези тарифи са част от абонаментния план Max Vox Стандарт, който струва 11,99 лв. месечно. Гласовата услуга Max Vox стартира в края на ноември с код 0999.

В мрежата на оператора абонатите разговарят напълно безплатно, независимо дали се намират на територията на страната и колко дълъг е разговорът. В момента WIMAX телекомът покрива над 2 млн. души.

До 31 декември компанията предлага промоционален пакет за 33,99 лв., който включва гласова услуга, високоскоростен интерент /2 мегабита/, електронна поща и мобилна телевизия.

Абонатите ще получат и 100 безплатни минути към фиксирани мрежи в Европа, Канада и САЩ. Притежателите на номер с кода 0999 могат да разговарят и с абонати на БТК, М-Тел и Глобул. Разговорите се осъществяват през стационарен телефон или през интернет със софтуерен телефон.

Продуктът, който предлагаме в момента, е уникален и без конкуренция, каза за Дарик Красимир Стойчев, собственик и управител на „Макс Телеком”.

Друга услуга, която ще бъде на разположение на абонатите на компанията, е он лайн диагностика на автомобили.

Повече за това можете да научите от интервюто на Татяна Димитрова с Красимир Стойчев тук