/ Vivacom
Vivacom представи своята най-нова услуга EON, с което слага началото на нова ера в телевизията и интернета.

"Вълшебната кутия" EON може да направи всеки телевизор "смарт", а вие да се наслаждавате на любимите си канали и филми по всяко време на различни устройства.

На специална онлайн пресконференция бе представена иновативната услуга, всички нейни възможности и предимства пред досега съществуващото на пазара. Новата телевизионна платформа предлага на потребителите 7-дневен архив на повече от 200 канала, видеотека с над 10 000 заглавия, с аудио на български език или със субтитри. Специално внимание е обърнато и на най-малките, като платформата предлага съдържание само за деца и безброй срещи с любимите им анимационни герои.

EON
Vivacom

Благодарение на мобилното приложение потребителите могат да гледат цялото достъпно съдържание навсякъде, по всяко време и на всяко устройство.

Ако телевизорът ви е "смарт", няма нужда дори от специалното EON устройство, а е необходимо само приложението EON Smart TV. Ако не е - всеки пакет EON се предлага с приемник с операционна система Android TV, която прави всеки телевизор смарт с достъп до интернет, YouTube и различни Andorid TV приложения.

EON
Vivacom

С приложението имате достъп до цялото съдържание на още три мобилни устройства. Така с един абонамент можете да се наслаждавате на любимите си предавания, филми и сериали на до пет различни екрана едновременно.

С ЕON TV може да създадете до пет различни профила и така до всеки член от семейството да достига съдържанието, предпочитано от него. EON TV разбира какво искате да гледате и препоръчва съдържанието, което ви интересува.

EON
Vivacom

В пакетите EON е включен и свръх бърз интернет. 

EON TV слага край на битката вкъщи за дистанционното и телевизора. Всеки може да гледа любимите си филми и сериали в удобно за него време, благодарение на възможността повече от 200 канала да бъдат връщани назад в рамките на 7 дни.

Когато не знаете какво ви се гледа, може да изберете от над 10 000 заглавия на филми и сериали на български език, като видеотеката се обновява постоянно. В специалното дистанционно има микрофон и с гласово повикване може най-лесно да намерите филма, който търсите. Може дори да направите търсене само по името на любим актьор.

EON
Vivacom

За децата освен подбрано съдържание, се предлага и специално дистанционно. Може да бъде създаден изцяло детски профил със забавно и безопасно съдържание за най-малките членове на семейството.

EON
Vivacom

Платформата ЕON се предлага в три лесни за разбиране пакета, които отговарят на нуждите и бюджета на клиентите. Първите клиенти ще могат да се възползват и от преференциални цени от само 1 лев на месец. Повече информация може да намерите ТУК

EON
Vivacom

EON
Vivacom