АБВ Поща с ново мобилно приложение
АБВ Поща с ново мобилно приложение / netinfo

АБВ Поща, най-голямата българска онлайн платформа и любима поща на над 3 000 000 българи, е с ново мобилно приложение. Благодарение на него потребителите могат лесно и бързо да водят своята кореспонденция навсякъде и по всяко време.

Приложението улеснява достъпа до пощата и прави e-mail комуникацията още по-удобна. То предлага редица предимства за потребителите: бързо зареждане на писмата, лесна навигация в менюто и възможност за отговор на всички важни имейли в движение.

При мобилното приложение, както и при десктоп версията, потребителите могат да проверяват и преглеждат новите си писма, да пишат мейли и да са в постоянна връзка със своите бизнес партньори и приятели. Писането на писма става много лесно - само с един клик на иконата в горния десен ъгъл, а бутонът вляво дава достъп до всички останали папки.

Приложението поддържа и т.нар. „push notification", благодарение на което потребителите веднага получават съобщение за всяко ново писмо, което са получили.

Приложението е налично за телефони с операционни системи Аndroid и iOS. За Android то може да бъде свалено тук: https://goo.gl/7HrG2c, а за iOS тук: https://goo.gl/Jm1fKT.

АБВ Поща е една от първите в България, които предоставят мобилна версия на своите потребители. Първата версия на m.abv.bg беше пусната през 2006 г., а днес тя е една от най-посещаваните мобилни страници с над 50 000 000 преглеждания на месец.

АБВ Поща с ново мобилно приложение
netinfo