Жозе отново жертва на италианците
Жозе отново жертва на италианците / Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Интер Жозе Моуриньо заяви, че непрестанно чувства негативното отношение към себе си от страна на италианците. По думите на португалския специалист, местните го критикуват за всяка негова постъпка.

В същото време Специалния за пореден път отбеляза, че няма намерение да променя себе си или навиците си, за да се хареса на италианските фенове и журналисти.

Един от примерите, които посочи Жозе бе случилото се на 1 ноември. Преди да замине за мача Интер - Реджина, треньорът подари кръстчето си, на фен, който не може да ходи. Постъпката на Моуриньо обаче стана обект на критики и насмешки.

Самият наставник обаче изглежда не се и трогва много от обкръжаващите го коментари, тъй като и преди това, наричащият себе си Специалния, се славеше с ексцентрично, а понякога дори и с арогантно поведение.

В момента Интер се намира на трето място в класирането на Серия А, на точка зад лидера Милан. В Шампионската лига пък отборът заема първо място в група В. При условие, че тази вечер Интер победи Анортозис, италианският шампион ще си осигури място на 1/8-финалите.